Informatie

Wie zijn wij?

Welkom bij nieuwepvcvloeren.nl.

Wij bieden u een breed assortiment PVC vloeren, in verschillende kleuren van verschillende merken. Alle vloeren betrekken wij direct vanaf de fabrikant, hierdoor bent u verzekerd van een zeer lage prijs. Wij leveren o.a. aan bedrijven, onderwijsinstellingen, verenigingen en natuurlijk ook aan particulieren.

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een geweldige akoestische demping, niet gek dus dat deze type vloeren in snel tempo een ware bestseller aan het worden zijn. PVC vloeren zijn waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, heeft een antisliplaag en is gemakkelijk schoon te houden. PVC vloeren zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.

Onze service:

Snelle levering

U krijgt de bestelling op het gewenste adres geleverd. De PVC vloeren worden met ons eigen vervoer afgeleverd, dus u bent altijd verzekerd dat de vloeren onbeschadigd bij u worden aangeboden.

Veilig betalen

Wij bieden u een ruime keuze aan betalingsmogelijkheden zodat u op de meest veilige manier een bestelling kan plaatsen. Zo kunnen klanten uit België bijvoorbeeld betalen met Mistercash.

Gratis stalen bestellen

Bij iedere PVC vloer is het mogelijk om een gratis staal aan te vragen. Gratis stalen besteld u door in de webshop een variatie te selecteren, en vervolgens op ‘Staal toevoegen’ te klikken. De eerste twee stalen zijn gratis. Daarna wordt er €7,50 per staal in rekening gebracht. 

1000 m2 showroom

U bent ten alle tijden welkom in onze showroom van maandag t/m vrijdag   09.00-17.00 uur, aan de A.G. Bellstraat 19 in Hoogeveen.

Tom Kantoor & Projectinrichting